Testissä NCLA:n vegaaniset 7-free kynsilakat

Olen pikkuhiljaa uusinut käytössäni olevaa kosmetiikkaa valitsemalla loppuneiden tuotteiden tilalle vegaanisia ja luonnollisempia tuotteita. Kynsilakkahyllylleni tuli vihdoin lisää tilaa, joten ostin kokeiluun pari NCLA:n lakkaa.

Vaikka täysin luonnonkosmetiikkaa olevia kynsilakkoja ei ole, parempia vaihtoehtoja löytyy. Tällaisia ovat esimerkiksi 3-free, 5-free ja 7-free lakat. Nimensä mukaisesti 3-free lakoista on jätetty pois kolme haitallista ainetta, 5-free lakoista viisi ja niin edelleen.

NCLA:n kaikki lakat ovat nykyisin 7-free. Tämä tarkoittaa sitä, että ne eivät sisällä parabeeneja, tolueenia, ftalaatteja, formaldehydia, ksyleenia, kamferia tai hartsia. Mikä parasta, kaikki sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia! Merkki löytyy Petan listoilta eikä myy tuotteitaan kiinaan. 

Oli ihanan helppoa vain kävellä sokkarille ja valita mieleiset värit miettimättä, mitkä merkin tuotteista olivatkaan vegaanisia. Kimalleharakkana valitsin tietenkin the Girl With the Most Cake -glitterlakan ja Drop of Teal -hololakan. Lisäksi nappasin mukaani Gelous? -päällyslakan.Yleisvaikutelma lakoista on tosi hyvä. Olin jotenkin ajatellut, että 5-free ja 7-free lakat eivät pysy kynsillä, vaan kuoriutuvat pois jo hetken käytön jälkeen. NCLA:n lakat ovat kuitenkin kestäneet kynsilläni pidempään kuin monet muut lakat. Tietysti hyvä pohja- ja päällyslakka pidentävät kestoa, mutta niistä huolimatta jotkut lakat kestävät kauniina vain pari päivää.

Lakat vaativat kaksi kerrosta levitystä, jotta lopputulos on peittävä. Minun käytössä tästä ei kuitenkaan ole haittaa, kun levitän joka tapauksessa lakkaa aina kaksi kerrosta.

Drop of Teal - hololakka

Holo on lakassa pieninä kimalteina ja pohjaväri on hieman vihreään taittava sininen. Holo on ihan oikeaa holoa, ja kimaltelee sateenkaaren väreissä yhden tai kahden värin sijaan. Väri näyttää lakkapullossa hieman tummemmalta kuin kynsillä. 


Ikävä kyllä holo ei näy kuvassa kovin hyvin ja ehdin jo vaihtaa lakkaa, kun huomasin tämän. Onneksi se näkyy hyvin ylimmässä kuvassa, jossa on kaikki purkit. Holoefekti on lakassa todella kaunis, välillä en meinannut saada silmiäni irti kynsistä ja esittelin tuota ihanaa värien kimallusta miehelleni varmasti kyllästymiseen asti.

The Girl With the Most Cake -glitterlakka

Lakan vaaleanpunainen on minun makuuni hyvässä sävyssä ja siksi sen valitsinkin Se on kaunis ja selkeästi vaaleanpunainen, muttei mitenkään överipinkki tai liian hempeä. Väri on kynsillä sama kuin pullossakin. Glitteri on pientä ja kimaltaa pinkkinä. Meikkisienen avulla taputeltuna kynnet tulivat todella kimalteleviksi. Pelkällä siveltimellä levitettynä kimallus on hieman hillitympää.Kivasti muuten huomaa näistä kuvista vuodenaikojen vaihtumisen. Tosin tällä kertaa tuo talvisempi kuva on otettu ennen tätä syksyistä kuvaa :D

NCLA:n lakat ovat melko hintavia, Sokoksella kaikilla sävyillä on hintaa 19,90 €. Hinta-laatusuhde näissä on kuitenkin kohdillaan ja lakka kestää pitkään. Purkit ovat myös reilun kokoisia ja lakka on riittoisaa. Suosittelen, jos haluat panostaa hyvään vegaaniseen kynsilakkaan!

Pitäisit myös näistä teksteistä

0 kommenttia