Tavoitteista

Ostettiin viime kuussa asunto, mikä on ollut syynä pienelle blogihiljaisuudelle. Vaikka päädyttiin lopulta ostamaan asunto valmiiksi remontoituna, aikaa on kulunut muun muassa siivoamiseen, sisustamiseen ja uuteen kotiseutuun tutustumiseen.

Oma asunto on ollut minun ja mieheni haaveissa jo pidemmän aikaa, mutta ostimme sen silti aikaisemmin kuin odotimmekaan. Löydettiin juuri meille sopiva koti ja saatiin kuin saatiikin raapaistua riittävästi omia säästöjä lainaa varten.Yhden tavoitteen toteuttaminen sai mut pohtimaan, mitä muuta tavoittelen.

 Valmistuminen

Opiskelen Jyväskylän yliopistossa tietojärjestelmätieteitä ja tarkoituksenani on valmistua viimeistään kesällä kauppatieteiden maisteriksi. Enää tarvitsisi tehdä satunnaisia kurssisuorituksia ja saada kirjoitettua gradu loppuun. 

Painonpudotus

Olen tosi herkkä stressille ja se laittaa painon helposti nousuun. Nyt on ollut jo muutama todella stressaava vuosi, mikä kyllä näkyy. Tarkoituksenani olisi päästä vanhoihin mittoihin, mutta en halua ottaa siitä lisää stressiä. Näin alkuun tavoitteenani on ihan arkiaktiivisuuden lisääminen ja säännölliset ruoka-ajat. 

Enemmän vapaa-aikaa

Haluaisin käyttää yhä enemmän aikaa tehden niitä asioita, joita rakastan. Valmistumisen jälkeen  tulee väistämättä lisää vapaa-aikaa, mutta haluaisin lisäksi pystyä pitämään pidempiä lomia ja tekemään lyhyempää työviikkoa. Aluksi riittäisi ihan se, että osaisin pitää edes viikonloput vapaina.

Puolimaraton

Puolimaratonin juokseminen on ollut tavoitelistallani jo pitkään. Ongelmana on se, että aloitan tavoitteellisen juoksemisen aina liian tiukalla aikataululla. Lopputuloksena on kipeät penikat ja pitkä juoksutauko. 

---

Millaisia asioita sä tavoittelet?

Pitäisit myös näistä teksteistä

2 kommenttia

  1. Yritän tänä vuonna päästä lääkikseen ja kanssa pudottaa painoa. Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista