Amerikkalaiset pannukakut toimivat brunssilla, vaihteluna tavallisten lettujen sijaan tai pidemmän aamun aamiaisena. Pannukakkujen ohjeissa on kuitenkin lähes poikkeuksetta maitotuotteita ja kananmunia. Onnistuisivatko ne ilmankin?
Pannukakut olivat menestys heti ensimmäisellä kokeilulla! Maku oli herkullinen ja rakenne ihanan ilmava. Vaihtelua saa erilaisilla lisukkeilla, meillä oli tällä kertaa mustikkaa.
Amerikkalaiset pannukakut (täyttää kaksi vatsaa)
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
1 rkl sokeria
0,5 tl vaniljasokeria
0,5 tl suolaa
2,5 dl kauramaitoa (tai muuta kasvimaitoa, myös vesi kelpaa)
2 rkl öljyä
1. Sekoita kuivat aineet
2. Lisää vesi ja öljy
3. Paista miedolla lämmöllä paksuja pannukakkuja. Nämä palavat helposti, joten ole varovainen!
0 kommenttia