Kermainen kanttarellikastike

Rakastan kanttarelleja! Koitin pidemmän aikaa houkutella kavereita ja miestäni sieneen, mutta kukaan ei suostunut lähtemään kanssani. Kävin siis poimimassa kanttarellini ihan itse Prismasta.

Rakastan myös pastaa, joten halusin tehdä kanttarelleista kermaisen kastikkeen spagetin kaveriksi.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan reseptiä! Se on helppo ja nopea valmistaa, mutta lopputulos on todella herkullinen.



Vegaaninen, kermainen kanttarellikastike

Tarvitset:

  • noin litran tuoreita kanttarelleja,
  • sipulin,
  • 1-2 kynttä valkosipulia oman maun mukaan,
  • sinistä keijua ja oliiviöljyä,
  • 1 dl valkoviiniä,
  • 2 dl kaurakermaa,
  • suolaa &
  • mausteiksi mustapippuria ja rosmariinia.

Jos haluat kastikkeen pastan kanssa, laita se kiehumaan. Valmista kastike:


  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota niitä oliiviöljyssä ja nokareessa margariinia.
  2. Pilko kanttarelleja pienemmäksi, lisää ne sipulien kanssa pannulle ja ruskista.
  3. Kaada valkoviini pannulle ja anna kiehua pari minuuttia.
  4. Lisää kaurakerma. Lisää suolaa ja mausteita. Maistele välillä, niin tiedät, paljonko tarvitset!
  5. Nauti  ❤


Pitäisit myös näistä teksteistä

0 kommenttia