Tämän hetken suosikkikosmetiikkaani

Kesän ajan käytin melko yksinkertaisia meikkejä ja ihonhoitotuotteita. Haluan kesällä keventää kosmetiikassa ja valitsen tuotteita, jotka ovat simppeleitä ja nopeita käyttää.
Tässä kurkistus tämän hetken käytetyimpiin tuotteisiin meikkipussissani:

Suosikit vasemmalta oikealle:
Nyx 3-in1 Brow Pencil, Nyx Lip Lingerie, Novage Pore & Line, Lush Lip Scrub, Mossa Vitamin CoctailKun värjäsin hiukseni punaisiksi, jouduin luonnollisesti vaihtamaan myös kulmakynäni. Minulla on ollut ennenkin punaiset hiukset ja silloin käytin lämpimän ruskeaa kulmakynää. Vastaavaa etsiessäni törmäsin tähän Nyxin 3-in-1 kulmakynään sävyssä auburn. Kulmakynä on punainen ja sisältää kulmille kynän, puuterin ja maskaran. Tuote on ihan huippu! Samasta purkista saa kulmille rajat, täytön ja viimeistelyn. Ihastuin myös punaiseen sävyyn, joka sopii hiuksiini hyvin.Myös seuraava suosikki on Nyxiltä. Lip Lingerie on luottopunani, koska se antaa luonnollisen ja kestävän lopputuloksen. Omani on sävyssä Bedtime Flirt, joka sopii melkein mihin tahansa meikkiin.Oriflamen Novage Pore and Line -meikinpohjustusvoide on suhteellisen uusi tuttavuus. Se on kuitenkin ihan loistotuote! Se tasoittaa ihoa ja saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä. Kiireessä tätä voi käyttää jopa pelkästään meikkipohjana, koska iho näyttää huomattavasti paremmalta heti tuotteen levityksen jälkeen.
Seuraava suosikki on Lushin Lip Scrub popkorninmakuisena. Kuorin huuliani säännöllisesti, koska huulimeikki näyttää paremmalta tasaisilla huulilla. Lushin Lip Scrubit maistuvat taivaallisilta! Lushin myyjä sanoi, että tuotetta on turvallista jopa syödä!
Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä on Mossan Vitamin Coctail -ihoöljy. Minulla on pintakuiva sekaiho, ja tämä öljy on sen pelastus. Jos iho tuntuu kuivalta, levitän öljyä yövoiteen alle. Se kosteuttaa reilusti, muttei tuki ihoa.

Pitäisit myös näistä teksteistä

0 kommenttia