Testissä EcoBeautyn savinaamio

Tällä kertaa esittelyssä Oriflamen EcoBeauty-sarjan ihana vaaleanpunainen kasvonaamio. Naamio on luonnonkosmetiikkaa ja sisältää vaaleanpunaista savea, aloe veraa, karitevoita ja piparminttua. 

Tässä kokemuksia ensimmäisen käyttökerran jälkeen:


Olen jo pitkään käyttänyt savinaamiota lähes viikoittain. Savi auttaa pitämään epäpuhtaudet loitolla ja puhdistaa ja supistaa ihohuokoset tehokkaasti. Iho on selvästi kirkkaampi, kun muistan käyttää savinaamiota säännöllisesti.

Yleensä käytän naamioita, joissa on vihreää savea. Vihreä savi on loistava apu epäpuhtauksiin, mutta se kuivattaa ihoa. Kasvoni ovat usein kuivat, joten halusin kokeilla hellävaraisempaa kaoliinia sisältävää Ecobeauty-savinaamiota heti, kun kuulin sen tulevan Oriflamen valikoimiin. Naamiossa on vaaleanpunaisen kaoliinin lisäksi aloe veraa, karitevoita ja piparminttua. Se puhdistaa, uudistaa ja heleyttää ihoa.

Olin hieman pettynyt, kun savinaamio näytti kasvoillani pinkin sijaan oranssilta

Ennen naamion levitystä puhdistin ihon kasvoharjalla. Sitten levitin naamion ja annoin sen vaikuttaa kymmenen minuuttia. Lopuksi huuhtelu ja kosteusvoide.

Tämä savinaamio oli loistava ostos! Sen korkeahko hinta suoraan sanottuna hirvitti, mutta onneksi tuote vaikuttaa todella riittoisalta. Koko kasvoille riitti aivan pieni määrä naamiota, joten tämä on ehtaa tavaraa.

Naamio kuivui iholle nopeasti, mutta ei kuivattanut

Naamio tuntui kasvoilla ihanalta. Tuttuun tapaan se kuivahti kasvoille, mutta tällä kertaa naamio ei kiristänyt eikä iho tuntunut kuivalta, kuten vihreän saven kanssa käy. Naamio kyllä puhdisti ihoa, mutta paljo hellävaraisemmin.

Lopputuloksena oli supistuneet ihohuokoset ja heleä iho. Tämä jää säännölliseen käyttöön!




Pitäisit myös näistä teksteistä

0 kommenttia