Lokakuun suosikkikosmetiikka

Tällä kertaa suosikkikosmetiikkani joukkoon on päässyt Body Shopin Drops of Youth -sarjan kuorinta ja hoitovesi, Maria Nilan suolavoide ja Smashboxin primersuihke. Mikä parasta, nämä kaikki tuotteet ovat vegaanisia.



The Body Shop Drops of Youth -kuorinta


Tämä on rakeeton kuorinta, joten se ei rasita ihoa liikaa. Levitän tuotteen puhtaille, kuiville kasvoille ja hieron, kunnes tuote alkaa rullautua pois kasvoilta. Lopuksi huuhtelu. Lopputuloksena kirkas ja tasainen iho koko kasvoilla. En ole ennen käyttänyt muita kuin mekaanisia kuorintoja, joten tämä oli todella positiivinen yllätys. Suosittelen ehdottomasti! 



The Body Shop Drops of Youth -essence


Onko essencet jo tuttuja? Kyseessä on hoitovesi, joka laitetaan kasvoille puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen pohjustamaan kosteutusta. Essence imeytyy ihoon nopeasti ja sitoo sen jälkeen lisättävien tuotteiden kosteuden ihoon. Se ei siis korvaa kasvovettä, seerumia tai kosteusvoidetta, vaan saa seerumin ja kosteusvoiteen toimimaan tehokkaammin. Body Shopin Drops of Youth -essence on ensimmäinen kokeiluni, ja täytyy sanoa, että olen ollut varsin tyytyväinen.



Maria Nila Salty Cream -suolavoide


Olen aivan ihastunut Maria Nilan tuotteisiin. Se on todella laadukas hiustenhoitosarja, jonka kaikki tuotteet ovat vegaanisia. Sarjan Salty Cream -voide on ollut pelastus kuiville luonnonkiharoilleni. Se antaa kevyttä pitoa, ravitsee hiuksia ja auttaa hallitsemaan kiharoiden rakennetta. Hiukset jäävät hieman saman tuntuisiksi kuin suolasuihkeesta, mutta mielestäni tämä voide on sopinut paremmin 
kiharalle hiukselle.



Smashbox Photo Finish Primer Water


Tämä on ihana suihke, jota voi käyttää peräti kolmeen tarkoitukseen. Se toimii nimensä mukaan primerina, mutta lisäksi meikinkiinnityssuihkeena ja meikin raikastajana päivän mittaan. Ostin tämän meikin kiinnitystä varten, kun edellinen suihkeeni loppui. Suihke toimii tähän tarkoitukseen pitäen meikin hyvin paikoillaan ja  tekee siitä raikkaamman näköisen. Raikastus toimii hyvin myös päivinä, jolloin olen pitkään liikkeellä.



Pitäisit myös näistä teksteistä

2 kommenttia